Barion Pixel

Városgazda Xviii. Kerület Nonprofit ZRT

1181 Budapest Üllői út 423

Kapcsolat

Eldogadom a Felhasználási feltétleket

Bemutatkozás

Küldetés

A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzatának 100%-os tulajdonában álló, közszolgáltatásokat nyújtó társaság. Tevékenysége felöleli az önkormányzati ingatlanvagyon kezelését, műszaki karbantartását, a közterületek gondozását, valamint számos kerületi sport- és kulturális intézmény, továbbá a helyi média működtetését. Emellett a társaság szervezi a kerületi közfoglalkoztatást, leánycégei révén pedig társasházkezeléssel és fejlesztési projektek menedzselésével is foglalkozik.

A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. legfontosabb célja az, hogy a rábízott közfeladatokat a kerületben élők megelégedésére, a 21. században elvárható színvonalon lássa el úgy, hogy eközben érvényesítse a tisztesség, a költséghatékonyság és az átláthatóság szempontjait, amelyek alapkövetelmények a közpénzekkel gazdálkodó társaságokkal szemben.

Fontos célunk továbbá a fenntarthatóság, nemcsak a pénzügyi, hanem a környezeti és az emberi erőforrásokkal való gazdálkodásban is. Ennek keretében előnyben részesítjük a környezetbarát, energiatakarékos megoldásokat, s olyan vállalati kultúra kialakítására törekszünk, amelynek révén a cég valamennyi munkatársa számára többet jelent egy egyszerű munkahelynél. Egy olyan közösséget, ahol mindenki azért dolgozik, hogy a kerület polgárai érezzék: nálunk jó kezekben vannak a közjavak és a közszolgáltatások!

Tevékenység

A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. tevékenysége felöleli az önkormányzati ingatlanvagyon kezelését, műszaki karbantartását, a közterületek gondozását, valamint számos kerületi sport- és kulturális intézmény, továbbá a helyi média működtetését. Emellett a társaság szervezi a kerületi közfoglalkoztatást, leánycégei révén pedig bérbeadással, társasházkezeléssel és fejlesztési projektek menedzselésével is foglalkozik.

Társaságunk működése és feladatellátása során alapvetően a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény, továbbá az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a Társaság Szervezeti és Működési Szabályzatában foglaltak szerint jár el.

A Városgazda Zrt. a tevékenységét 6 divízióban és 4, 100%-ban a tulajdonában lévő leánytársaságban fejti ki.

Aktuális állásajánlatok

A hirdetőnek jelenleg nincs futó hirdetése.