Barion Pixel

Felhasználási feltételek

Vásárlási feltételek

Regisztáció, bejelentkezés

Ahhoz, hogy az oldalon hirdetést helyezz el, vagy pályázóként hirdetésre jelentkezz, be kell jelentkezned az oldal jobb felső részén található Belépés linkre kattintva. Amennyiben még nem regisztráltál, akkor előbb regisztrálnod kell oldalunkon az oldal jobb felső részén található Regisztrálás linkre kattintva.

Regisztráció:

Az oldalra két szerepkör valamelyikével lehet regisztrálni attól függően, hogy milyen típusú felhasználóról beszélünk. Ezek a szerepkörök a következők:

Álláskereső:

Az oldalon található álláshirdetésekre jelentkező felhasználók. Álláskereső hirdetést nem adhat fel, csak menthet hirdetéseket, valamint jelentkezhet azokra.

Álláshirdető:

Hazai és külföldi szolgáltatók, vállalatok, vállakozók stb. Hirdetést adhatnak fel, kiemelhetik, valamint szolgáltatási szinttől függően további hirdetési szolgáltatásokatvehetnek igénybe. Szolgáltatásainkról részletesen a szolgáltatásoknál tájékozódhat.

Regisztrálás folymata:

Regisztráció során törlse ki a regisztrációs űrlapot. Cég esetén a weboldal ellenőrzi a céget az adószám alapján és amennyiben a vég a NAV nyilvántartásában nem szerepel, vagy státusza nem engedélyezett, úgy a regisztrációs elutasítja. A regisztráció elküldése után a Felhasználó visszaigazoló levelet kap, amelyben szerepel egy jóváhagyási hivatkozás. Erre kattintva a Weboldal további adatokat kér, majd ezeket elküldve érvényesíti a regisztrációt.  

Bejelentkezés:

Bejelentkezéshez a regisztráció során megadott bejelentkezési adatokat kell megadni majd a Bejelentkezés gombra kattintatni.

Bejelentkezés után az oldal menüje kiegészül a profilhoz tartozó menüpontokkal.

HIRDETÉS FELADÁSA

Hirdetés feladásához kattints a Hirdetés feladás gombra.

A hirdetés feladás űrlap annak függvényében, hogy milyen kategóriába regisztráltál máshogy jelenik. Bizonyos funkciók csak bizonyos felhasználói szint felett érhetők el.

Ez annyit jelent például, hogy míg az Economic hirdetői csomagba tartozó hirdető a hirdetési szöveget nem formázhatja, úgy a Business csomagba regisztrált hirdető ezt már megteheti.

Kiemelés:

A hirdetések jobb teljesítése érdekében lehetőséged van kiemelni a hirdetést. Ebben az esetben az mindig az elsőként megjelent hirdetések között lesz.

FIZETÉS

Hirdetés mentése után a hirdetés áttekintéséhez kerülsz, ahol véglegesítheted azt a Tovább a fizetéshez gombra kattintva. A megrendelésről rendszerünk visszaigazoló levelet küld amely a tranzakció adatait tartalmazza.

Fizetéskor fizethetsz a kreditedből is. A hirdetés összesítő lapon láthatod mekkora összeg van a kreditedben és bejelölheted, hogy szeretnéd felhasználni. 

Amennyiben éves előfizetéssel rendelkezel, úgy a megrendelésben az alapszolgáltatás díjmentes lesz. Csak az extra szolgáltatásokárt kell fizetned.

HIRDETÉSEK KEZELÉSE

Hirdetések kezelése a személyes menü Hirdetéseim linkjére kattintva lehetséges. Itt az általad mentett hirdetéseket tekintheted meg. A listában minden hirdetésnél láthatod annak megjelenési statisztikáit, valamint annak státuszát. Innen indíthatod a hirdetés leállítását vagy újraindítását, valamint innen éred el a hirdetés részletes statisztikai adatait. Innen indítható továbbá a hirdetés módosítása. A hirdetés módosítása díjmentes ameddig nem választasz mellé extra szolgáltatást. Ebben az esetben a kiválasztott szolgáltalás díjáról számla készül.

A hirdetésre történő jelentkezésekről rendszerünk automatikus e-mail értesítést küld.

A hirdetések árait a szolgáltatások menüpontban találod.