Rólunk

Közel 25 eltöltött év a légiközlekedésben, és az ott tapasztalt problémák kezelésére született meg a HR112-es program alap gondolata.

A rendszer használhatóságát egy példán keresztül is szeretnék alátámasztani:
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2013. március 14-16 között zavartalanul üzemelt, ugyanakkor szinte az egész ország a hó fogságában volt. Ennek titka abban állt, hogy a meteorológiai előrejelzések alapján, a menedzsment úgy döntött, hogy a szokásos hóeltakarításban részvevők számát megemeli. Ehhez a HR112-es rendszer biztosította a hátteret. A rendszerből látható volt, hogy többen tudnak munkát vállalni, a korábban meghatározott létszámhoz képest, így a repülőtér ezt ki tudta használni és a széllel érkező hó ellenére a repülőtér végig működésképes maradt.

De azért nem szabad megfeledkeznünk arról a tényről sem, hogy a hóeltakarításban résztvevők kemény munkája is kellett a hó elleni munkához.

Bizonyára sok olyan kérdés van, mely rövid ismertetőinkben nem tudtunk megválaszolni, munkatársaink szívesen adnak további felvilágosítást, vagy bemutatót szerveznek a rendszerrel kapcsolatosan. Lépjen velünk kapcsolatba:

- Telefon: 06-20-941-2276
- E-mail: contact@hr112.eu

AIDe-Hungary BKK azonosító kártya

BKK

Állásajánlataink

Keresünk


Partnereink

webfejlesztés, egyedi programok készítése, rendszerfelügyelet
Borbély Péter
webfejlesztés, egyedi programok készítése, rendszerfelügyelet


munkaerőközvetítés Németországba
Aide Magyarország
Munkaerőközvetítés Németországba

Munkaerőközvetítés
Aide GmbH

Hirdetések