Rólunk

Közel 25 eltöltött év a légiközlekedésben, és az ott tapasztalt problémák kezelésére született meg a HR112-es program alap gondolata.

A rendszer használhatóságát egy példán keresztül is szeretnék alátámasztani:
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2013. március 14-16 között zavartalanul üzemelt, ugyanakkor szinte az egész ország a hó fogságában volt. Ennek titka abban állt, hogy a meteorológiai előrejelzések alapján, a menedzsment úgy döntött, hogy a szokásos hóeltakarításban részvevők számát megemeli. Ehhez a HR112-es rendszer biztosította a hátteret. A rendszerből látható volt, hogy többen tudnak munkát vállalni, a korábban meghatározott létszámhoz képest, így a repülőtér ezt ki tudta használni és a széllel érkező hó ellenére a repülőtér végig működésképes maradt.

De azért nem szabad megfeledkeznünk arról a tényről sem, hogy a hóeltakarításban résztvevők kemény munkája is kellett a hó elleni munkához.

Bizonyára sok olyan kérdés van, mely rövid ismertetőinkben nem tudtunk megválaszolni, munkatársaink szívesen adnak további felvilágosítást, vagy bemutatót szerveznek a rendszerrel kapcsolatosan. Lépjen velünk kapcsolatba:

- Telefon: 06-20-941-2276
- E-mail: contact@hr112.eu

AIDe-Hungary BKK azonosító kártya

BKK

Állásajánlataink

Keresünk

betöltés...


Partnereink

webfejlesztés, egyedi programok készítése, rendszerfelügyelet
Borbély Péter
webfejlesztés, egyedi programok készítése, rendszerfelügyelet


munkaerőközvetítés Németországba
Aide Magyarország
Munkaerőközvetítés Németországba

Munkaerőközvetítés
Aide GmbH

Hirdetések