Barion Pixel

Hirdetés

Magyarország műanyagipari nagyhatalom Európában. Fröccsöntő cégek százai dolgoznak megállás nélkül országszerte. Viszont a jól képzett munkaerő hiánya egyre nagyobb probléma. De mi már tudjuk a megoldást.A megoldás TE vagy!Most egy óriási lehetőséget kínálunk neked még hozzá INGYEN, hogy egy új képesítést szerezz, amivel a birtokodban válogathatsz majd a jobbnál jobb állásajánlatok közül!Ha van egy kis műszaki érzéked belőled is MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓT faragunk!
 

Amit érdemes tudnod a képzésről:

A 160 órás elméleti és gyakorlati ingyenes képzés célja, hogy a műszaki érzékkel rendelkező, de korábban elsősorban nem a fröccsöntés területén dolgozók átképzésével új szakembereket képezzünk ki a műanyag ipar számára, akik a gyártási környezetben professzionális szaktudással rendelkeznek. Így felszámolva a nagy létszámú szakember hiányt az ágazatban.

A képzést követően: Olyan tudás lesz a kezedben, amiért versenyeznek a cégek és te válogathatsz majd a lehetőségek közül.A legjobban teljesítő résztvevők számára azonnali munkalehetőséget kínálunk kiemelt bérezéssel!A tanfolyam elvégzésről természetesen tanúsítványt is kapsz, majd a vizsga után szakmai bizonyítványt. A bizonyítvánnyal rendelkező MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPÉSZEK, magabiztosan látják el minden napi munkájuk során a következő feladatokat:

 

 • gyártás indítása, leállítása
 • szerszámok cseréje
 • szerszámok szét és összeszerelése
 • rajzolvasás, mérések elvégzése
 • hibaelhárítás
 • robot karok kezelése, programozása

 


A képzés a szakképzési programon keresztül valósul meg így számodra teljesen INGYENES, semmiféle rejtett költséget nem tartalmaz.
 

Ki az akit keresünk:

 • Aki rendelkezik legalább 8 általános iskolai végzettséggel + egy szakmával.
 • Aki jó műszaki érzékkel rendelkezik, az előképzettség nem feltétel.
 • Aki szeretne váltani és egy jól fizető szakmát szerezni.
 • Aki nyitott a fejlődésre és a tanulásra.
 • Aki elkötelezett és a későbbiekben fogja tudni vállalni a 3 műszakos munkavégzést, mert ezek a cégek túlnyomó részt éjjel-nappal gyártanak.

Egyéb info

A tanfolyam helyszíne Budapest vonzáskörzetében található.
Építsd a jövőd, szerezz egy igazán versenyképes "szakmát" teljesen ingyenesen, mindössze 160 óra alatt! Tudj meg többet olvasd el a képzésről szóló szakmai cikket http://polimerek.hu/2022/10/03/tartos-megoldas-a-szakemberhianyra/ és keresd Dobri Noémit a 06 70 389 0770 számon vagy küldj e-mailt a dobri.noemi@aidehungary.hu e-mail címre.
 

Referenciaszám:

AID-0047-17

Hirdető:

AIDe-Hungary Kft.

A cég bemutatkozása

Lejárat dátuma:

2022.11.11

Munkavégzés helye:

01. ker. Budapest

Kategória:

Gépkezelő

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő 8 óra

Elvárt szakmai tapasztalat:

Nincs megadva

Elvárt végzettség:

Nincs

Munkarend:

Általános

E-mail cím:

allas

Munkavégzés helye